Koulutus

Purjelautailukoulutusta

Lahden Windsurfing Club ry järjestää purjelautailun alkeiskursseja Mukkulan niemenkärjen puistoalueella kesäisin. Maa-alue on nurmipohjainen, järvi on hiekkapohjainen ja isoja kiviä ei vesialueilla ole. Surffikamojen kanto veteen sujuu helposti.
Tervetuloa oppimaan nykyaikaisella kalustolla ja kokeneiden ohjaajien opastuksella.
Aloituskalustona kölilliset Nova-laudat, koot 170l ja 210l x2, sekä 3,5m2 kevyet Unifiber School-purjeet (3kpl, sopivat myös lasten käsiteltäväksi). Taitojen kehityttyä, seuralta löytyy myös pari pienempää lautaa (137l Kode sekä 100l JP) sekä purjeita 5-6,5m2.

Pienryhmät takaavat nopean oppimisen ja yksilöllisen opetuksen. Kurssille otetaan 1-3 ( 3hlöä maksimi) henkilöä kerrallaan ja kurssit ovat 2 x 3 tuntia kestoltaan, toteutus kahtena eri päivänä tuuli- ja lämpöolosuhteet huomioiden. Kurssille voi tulla yksinkin, ryhmäkokoonpano ei ole pakollinen.

Keväisin kurssitukset aloitetaan jäiden lähtöjen mukaan, ilmojen lämmettyä toukokuun loppupuolella/kesäkuun alussa. Syksyllä jatketaan kunnes päivälämpö putoaa alle 14asteen, noin syyskuun loppuun.

school3,5
Unifiber School 3,5m2 + Nova 210l

Kurssilla opetellaan varusteiden kasaus ja nimikkeet, turvaohjeet, liikkeellelähtö, vastakäännös sekä purjehtiminen poijujen ympäri kahdeksikkoa.

Kurssimaksu 95 euroa sisältää opetuksen, varusteet (riki, lauta, pelastusliivi, märkäpuku ja tossut) ja LWC:n jäsenmaksun kuluvalle vuodelle. Kurssin käynnin jälkeen olet seuran jäsen (ja saat käyttää seuran välineistöä vapaasti). Alkeiskurssi soveltuu 12:sta ikävuodesta ylöspäin, mutta ohjausta annetaan myös nuoremmille kiinnostuksen mukaan.

Kurssimaksun suoritus joko käteisenä kurssipäivinä tai suoraan tilille LWC ry IBAN FI1231313002318319,BIC HANDFIHH. Kirjoita viestiin ”nimesi+kurssi 201x (kyseisen kurssin vuosiluku)”

Kurssilaiset vastaavat itse kalustolle aiheutetuista vahingoista toimiessaan ohjaajan ohjeiden vastaisesti. Harrastajalla tulee olla voimassaoleva vakuutus (tapaturma/urheiluvakuutus).

Tullessasi kurssille, ota mukaan juomapullo (vettä saa paikanpäältä), pyyhe ja uima-asu puettavaksi märkäpuvun alle. Oman märkäpuvun/tossut voi ja kannattaa ottaa myös mukaan. Meillä ei ole tarjota suihkumahdollisuutta, mutta Vesijärven vedessä on turvallista uida. 🙂

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella 

Tervetuloa oppimaan hauska harrastus!

WP_000389
Kopin rantaviivaa
Alakoppi, jossa tarvikesäilytys

Leijalautailukoulutusta

Ota yhteyttä Kitetirriin tai muihin kyseisen lajin opetusta Suomessa tarjoaviin

SUP-koulutusta

Ota yhteyttä Kitetirriin, kesäisin vuokraamo ja opetusta Pikku-Veskulla