Koulutus

Purjelautailukoulutusta

Lahden Windsurfing club ry järjestää purjelautailun peruskursseja Lahti Energia tapahtumapuistossa kesäisin. Maa-alue on nurmipohjainen, järvi on hiekkapohjainen ja isoja kiviä ei vesialueilla ole. Surffikamojen kanto veteen sujuu helposti.
Tervetuloa oppimaan nykyaikaisella kalustolla ja kokeneiden ohjaajien opastuksella.
Aloitus välineinä toimivat kölillä varustetut Nova-laudat, koot 170l ja 210l x2, sekä 3,5m2 kevyet Unifiber School-purjeet (3kpl, sopivat myös lasten käsiteltäväksi). Taitojen kehityttyä, seuralta löytyy myös pari pienempää lautaa (137l Kode sekä 100l JP) sekä purjeita 5-6,5m2.

Pienryhmät takaavat nopean oppimisen ja yksilöllisen opetuksen. Kurssille otetaan 1-3 ( 3hlöä maksimi) henkilöä kerrallaan ja peruskurssi toteutetaan 3 tunnin pituisena kestoltaan, toteutus yksipäiväisenä tuuli- ja lämpöolosuhteet huomioiden. Peruskurssin hinta on 120 euroa.  Kurssille voi tulla yksinkin, ryhmäkokoonpano ei ole pakollinen.

Keväisin kurssitukset aloitetaan jäiden lähtöjen mukaan, ilmojen lämmettyä toukokuun loppupuolella/kesäkuun alussa. Syksyllä jatketaan kunnes päivälämpö putoaa alle 14 asteen, noin syyskuun loppuun.

school3,5
Unifiber School 3,5m2 + Nova 210 l

Kurssimaksu 120 euroa sisältää opetuksen, varusteet (riki, lauta, pelastusliivi, märkäpuku ja tossut) ja LWC:n jäsenmaksun kuluvalle vuodelle. Kurssin käynnin jälkeen olet seuran jäsen (ja saat käyttää seuran välineistöä vapaasti). Alkeiskurssi soveltuu 12:sta ikävuodesta ylöspäin, mutta ohjausta annetaan myös nuoremmille kiinnostuksen mukaan.

Kurssimaksun suoritus jäsenmaksuna seuran tilille 40 €
LWC ry IBAN FI1231313002318319,BIC HANDFIHH sekä kurssimaksu 80 € käteisenä kurssille mukaan . Kirjoita viestiin “nimesi+kurssi 202x  kurssin vuosiluku”

Kurssilaiset vastaavat itse kalustolle aiheutetuista vahingoista toimiessaan ohjaajan ohjeiden vastaisesti. Harrastajalla tulee olla voimassaoleva vakuutus (tapaturma/urheiluvakuutus).

Tullessasi kurssille, ota mukaan juomapullo (vettä saa paikanpäältä), pyyhe ja uima-asu puettavaksi märkäpuvun alle. Oman märkäpuvun/tossut voi ja kannattaa ottaa myös mukaan. Meillä ei ole tarjota suihkumahdollisuutta, mutta Vesijärven vedessä on turvallista uida. 🙂

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai suoraan kouluttajiin

Make sähköpostilla make@lwc.fi

Mikko sähköpostilla mikkoE@lwc.fi

Tervetuloa oppimaan hauska harrastus!

WP_000389
Kopin rantaviivaa

Alakoppi, jossa tarvikesäilytys

 

Leijalautailukoulutusta

Ota yhteyttä Lahden seudulla Kitetirriin tai muihin kyseisen lajin opetusta Suomessa tarjoaviin

SUP-koulutusta

Ota yhteyttä Kitetirriin